Search Wishlist0
Produse Informatii Cont

Despre noi

pijamalecopii.ro este magazin online specializat in produse textile si accesorii pentru somn, plaja si pentru purtat in casa, pentru copii, alese cu drag si inspiratie din toate colturile lumii ! Veti gasi aici materiale textile din bumbac sau fibre sintetice cu imprimeuri vesele, colorate si indraznete, pentru ca produsele pentru ca somnul si distractia copiilor sunt preocuparea noastra permanenta !

Majoritatea produselor comercializate sunt unice, au designuri atragatoare pentru copii, sunt produse marca proprie Sleep. Mari producatori din lume produc exclusiv pentru noi aceste produse.

Comercializam produsele noastre in Romania, Ungaria si Bulgaria prin magazine online sau platforme partenere.

Si mamicile vor regasi in magazinul nostru online produse interesante atat pentru purtat in casa cat si afara. Am creat o sectiune doar pentru mamici.

Produsele textile destinate somnului sunt confectionate din materiale prietenoase cu pielea copiilor, asigurand confortul si siguranta unui somn linistit.

Produsele destinate distractiei si petrecerilor tematice pot fi confectionate si din fibre sintetice, accentul nostru fiind in acesasta categorie pe design si unicitate.

Experienta clientilor in magazinul nostru online este grija noastra zilnica. Ne dorim clienti si copii fericiti ! La finalizarea comenzi, centrul de logistică intern asigură zilnic livrarea în siguranță și la timp a mărfurilor dumneavoastră.

 

Aveti posibilitatea sa optati pentru o impachetare tip cadou a cumparaturilor dumneavoastra, astfel incat micutii aniversati sa se simta cu adevarat iubiti si rasfatati.

Prin intermediu magazinului nostru, ne implicam in campanii de strangere de fonduri pentru diverse cauze sociale din dorinta de a aduce zambete celor aflati in nevoie.

 

Urmariti-ne cu “Like” pe facebook pentru a avea permanent informatii despre produse, oferte si campanii !

 

Va multumim si va asteptam cu drag !